Tekme drugega kroga Ludus Beach Lige

Z 8. decembrom bodo na sporedu tekme drugega kroga Ludus Beach Lige

V soboto, 8.12. bo na sporedu 1. moška liga, kamor se je s prejšnjim krogom uvrstila ekipa RIO (Pogačnik/Jerala).

V nedeljo, 9.12. bo na sporedu 2. moška in 1. ženska liga, kamor se je iz zadnje lige prebila favorizirana ekipa RELAX (Berk/Erpič), ki prav tako nastopata na svetovnih turnirjih.

Pri ženskih ekipah pa bomo zagotovo znova priča zanimivim dvobojem med ekipama Bulc/Zdešar, ki v skupnem seštevku trenutno vodita pred ekipo Fabjan/Kregar. Točke pa bosta ostalim ekipam poskusili odvzeti tudi na novo prijavljena ekipa Isto Dobr (Kne/Chvatal)

Naslednjo soboto, 15.12. pa bo na sporedu še 3. sicer najbolj izenačena moška liga, kjer bomo izvedeli, kdo se bo uvrstil v 2. ligo in se s tem podal v boj za skupne točke.

Več informacij, galerijo in posnetke pa lahko najdete tudi na naši Facebook strani Ludus Beach Liga.

Delite to objavo.

Leave Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Splošni pogoji & varovanje osebnih podatkov

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran www.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri