Splošni pogoji

 • Lastnik igrišč v športnem parku je LUDUS d.o.o., kateri imenuje skrbnika, odgovornega za nadzor in uporabo igrišč.
 • Igrišča lahko uporabljajo tako člani kot nečlani ŠD LUDUS od 8:00 do 22:00. Uporabnik igrišča, kateri je opravil rezervacijo je odgovoren za plačilo, red in disciplino ter odgovarja za vso morebitno škodo, ki je povzročena na igriščih v času najema.
 • Uporabnik lahko nastopi svoj termin ob rezervirani uri. Igrišče mora po uporabi pospraviti kot to veleva hišni red. Prosimo, da z igranjem končate 5min pred koncem in pospravite igrišče. Smeti, prazne steklenice in ostale odpadke pospravimo v koše za smeti. Pazimo na red in čistočo!
 • Prednost pri uporabi igrišč imajo uporabniki z vnaprej opravljeno rezervacijo. Rezervacija je možna v športnem parku LUDUS Črnuče ali preko telefona z oskrbnikom igrišča, kateri potrdi rezervacijo. Rezervacije se sprejemajo za maksimalno teden dni vnaprej in ne več kot za 2 uri. Rezervacija je možna v športnem parku LUDUS Črnuče, preko spleta www.ludus.si ali preko telefona z oskrbnikom igrišča, kateri potrdi rezervacijo.
 • Lastnik si pridružuje pravico do odpovedi termina v primeru dejavnosti društva in sicer 2 termina v zimski sezoni od 15.9. do 14.5. in poletni sezoni od 15.5. do 14.9. . Odpoved termina mora biti najavljen s strani lastnika vsaj 7 dni prej. Odpovedani termini se skladno s predhodnim dogovorom lahko nadomeščajo v urah katere določi lastnik.
 • Letna sezonska karta za zunanja igrišča za odbojko na mivki velja samo za zunanja igrišča za odbojko na mivki. V primeru slabega vremena sezonska karta za zunanja igrišča ne velja za igrišča v dvorani. V tem primeru za igranje odbojke na mivki v dvorani je potrebno termin rezervirati in plačati po veljavnem ceniku.
 • Prioriteta uporabe igrišč: – klubske prireditve ŠD LUDUS – odbojkarska šola ŠD LUDUS – zakup igrišč člani ŠD LUDUS – zakup igrišč nečlani ŠD LUDUS
 • Vse cene so z vključenim DDV-jem.
 • Dvorana ne obratuje: 24.12., 25.12., 31.12., 1.1.. 26.12. in 2.1. dvorana obratuje od 17h dalje do 22h.

Treningi registriranih igralcev odbojke na mivki pri odbojkarki zvezi Slovenije

 • Registrirani igralci odbojke na mivki, ki so člani ŠD Ludus trenirajo in uporabljajo igrišča za odbojko na mivki (dvorana in zunanja igrišča) po uradnem ceniku in ugodnostih, ki jih nudi ŠD Ludus. Trenerja za treninge izključno določi ŠD Ludus.
 • Registrirani igralci odbojke na mivki, ki niso člani ŠD Ludus uporabljajo igrišča za odbojko na mivki (dvorana in zunanja igrišča) 10€ po osebi. Ne člani ŠD Ludus lahko trenirajo s trenerjem, ki ga določi ŠD Ludus, cena trenerja 20€/h.
 • Odbojkarska zveza Slovenije po pogodbi izvaja reprezentančni program odbojke na mivki v Športnem Parku Ludus Črnuče (dvorana, zunanja igrišča). Treninge reprezantance in kdo je član reprezentance določa selektor Slovenske reprezentance v odbojki na mivki. V primeru prihoda tuje ekipe oziroma igralca na trening reprezantance, selektor obvesti odgovorno osebo Ludus d.o.o..

Varovanje osebnih podatkov

 • Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob naročilu storitve, bodo uporabljeni za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med vami in Ludus d.o.o..
 •  Enkrat mesečno vam bomo pošiljali tudi svoj informativni material in reklamna sporočila, v obliki e-novic. V kolikor boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

ŠPORTNI PARK LUDUS ČRNUČE

Splošni pogoji & varovanje osebnih podatkov

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran www.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri