ZUPANČIČ IN JUVANČIČ ŠE NAPREJ PREPRIČLJIVA

V moški konkurenci sta Zupančič in Juvančič zopet navdušila. Tokrat sta slavila s popolnim izkupičkom, z osmimi dobljenimi nizi prepričljivo opravila s konkurenco in na lestvici občutno povečala prednost pred zasledovalci.

Konkurenca je bila zaradi odsotnosti dvojice Orešar/Babnik, ki bo s tekmovanjem zdaj nadaljevala v 2. kakovostni ligi, sicer nekoliko oslabljena, a smo vseeno spremljali napete obračune. Ti so drugo mesto na koncu prinesli Martinu Cimpermanu in Mitji Pišlarju, tretja sta bila Anže Ocvirk in Miha Škrokov. Ekipa Pogačnik/Jerala, ki se je v prvem krogu lige iz druge skupine uvrstila v prvo, je uspela ohraniti prvoligaški status.

V 2. krogu 2. moške lige se zaradi odpovedi nastopa v 3. ligo selita Žiga in Mare Žagar, medtem ko si je dvojica Matevž Berk in Uroš Erpič z vztrajnostjo in brez poraza zagotovila zmago in napredovanje v 1. ligo. Berku in Erpiču sta še najbolj zapretila Matic Leben in Nejc Novak, ki sta 1. niz izgubila s 13:15, drugega pa z 10:15.

foto: Alen Tači

V 2. krogu 1. ženske lige, v kateri se je tokrat med seboj pomerilo šest ekip, je bilo zopet zelo pestro. Ekipi, ki sta veljali za favoritinji turnirja, Katarina Bulc in Nina Zdešar ter Katarina Fabjan in Klara Kregar, je presenetila dvojica Uršula Kne in Špela Chvatal, ki je brez poraza v tem krogu odnesla največ točk in se na skupni lestvici z zadnjega zavihtela na 3. mesto. Navezi Bulc/Zdešar in Fabjan/Kregar sta imeli tokrat enako število dobljenih nizov in točk, zato je o končni razvrstitvi odločala medsebojna tekma. Po treh nizih sta se zmage veselili Bulčeva in Zdešarjeva in si s tem zagotovili 2. mesto ter ohranili vodstvo v skupnem seštevku. Na drugem mestu sta Fabjanova in Kregarjeva s štirimi točkami zaostanka.

Delite to objavo.

Splošni pogoji & varovanje osebnih podatkov

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran www.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri